VINCA minor - Vintergröna (LP)

SEK 31,00
vid 1 st.: SEK 31,00
vid 15 st.: SEK 27,00
vid 100 st.: SEK 21,00
vid 500 st.: SEK 20,00
   Slutsåld
Artikel nummer 63-28
Vintergröna
 Bra mattliknande marktäckare med kraftig och tät växt. Den har klargröna blanka blad och den är som namnet antyder, vintergrön. Vinca breder gärna ut sig med både rotskott och rothäftande grenar.
 Många blå blommor april-maj och ofta lite mindre blomningar ända fram till frost. Kan få små ärtskidor som inte är giftiga.
 Trivs både i sol och skugga, och är väldigt tålig och lättskött. Tål att skäras ned helt.
 4-8 per m2.
En bra och snygg marktäckare med sina många blå blommor. Den är populär i både modernare och traditionella trädgårdar och parker.
 Klarar sig fint i både mycket våt jord, som i torr jord.
 Våra leverantörer brukar behandla plantorna med olika biologiska medel som förbereder rötterna och förhindrar svampangrepp. Det ger en försäkring om att plantorna har starka och kraftiga rötter så växten snabbt kommer igång efter utplantering.
 Försäljningshöjd: 10-30 cm. Krukstorlek: 10 cm.  
Vejledning Stauder
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com