Vatten i trädgården

Vatten i trädgården

Tycker du om mysiga trädgårdar med massor av härliga blommor, gammeldags trädgårdsmöbler med fina detaljer och naturligt anlagda sjöar, kommer du helt säkert förälska dig i en av de fina gammeldags gårdspumparna. Oavsett om du föreställer dig gårdspumpen eller vattenposten som prydnad eller till manuell vattning i trädgården, kommer den helt säkert se bra ut.

Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier

Utnyttja regnvattnet

Många trädgårdsägare samlar regnvatten och utnyttjar det till att vattna blommor, buskar och övriga plantor med. På det sättet är det möjligt att spara pengar samtidigt med, att man skonar miljön. En gårdspump är lätt att installera och kan kopplas till regnvattenstunnan, så att det blir lättare att hantera vattnet.

Stort utval av gårdspumpar


Hos Lundhede Plantskola har vi förälskat oss i de gamla gårdspumparna och därför hittar du ett brett utval av vattenpumpar, som ut över att fungera som trädgårdsdekoration bidrar till att utnyttja regnvattnet. Den gamla stilen för tankarna tillbaka till den tiden då varje liten by fick nöja sig med en enda pump till att försörja invånarna med vatten. Idag har vi rinnande vatten och behöver inte längre gå så långt för att få vatten.

Pump till regnvattensbehållare, regnvattentunna, vattenpost, vattenpump eller brunnspump – hos Lundhede Plantskola hittar du gammeldags pumpar till prydnad och manuell vattning till priser, som alla kan klara av.

Har du frågor till om att köpa en gammal gårdspump, är du alltid välkommen till att kontakta oss.

Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com