Vandtilførselsslange 20 mtr. (F04203)

Vandtilførselsslange 20 mtr. (F04203)

SEK 527,00
  
Kvantitet
Artikel nummer 14-91
Du kan använda en vanlig trädgårdsslang för att ansluta VANLET med kran. De flesta trädgårdsslangar är genomskinliga, vilket innebär att bilda alger, till nackdel för VANLET systemet. Julianas vattenslangen är svart och mycket tunn, vilket förhindrar algbildning förhindrar övertryck i mätcylindern till VANLET. Tilloppsslangen har en längd av 20 meter och levereras med en 1/2 "gänga för anslutning till peka och VANLET.
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com