Tumble Torch, mini sort (FF24Z/cl:6)

Tumble Torch, mini sort (FF24Z/cl:6)

SEK 223,00
  
Kvantitet
Artikel nummer FF24Z
Storlek cm. Ø14x14 Den stora oljelampa som går under namnet tork ficklampa, har sin egen historia. Den utvecklades på 50-talet av de amerikanska vägarna, det behövs för att kunna varna förare när det var vägarbete framåt. En antal torktumlare torch'es utförde jobbet till perfektion. Lamporna har en kraftfull glasfibervæge varken blåser ut eller brinna upp, och den sfäriska lampan är så tung på botten att den inte välter om den är påverkade. Förutom att ha sina uppenbara fördelar i fuktiga och blåsiga dagar, tumla torchen dekorativa lampor och mysa på terrassen samt vid ytterdörren i vintermörkret. Tumble Torch finns i två storlekar och i svart, koppar och krom. Den är fylld med vanlig lampolja som kan tillsättas citronellaolja, sedan tända både sprider stämningsbelysning och håller myggor borta i sommarnatten. HO FF24Z / 0,72
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com