Om Lundhede - SE

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare kom Internetbutiken på och kundkretsen växte till hela landet. Från 2012 är den fysiska butiken stängd, men internetbutiken fortsätter.

Internetbutik www.lundhede.com startades 1999 i samarbete med webmaster Tom Kruse och sålunda startades en ny era - med möjligheten att en mycket större kundkrets fick tillgång till Lundhedes stort urval av kvalitetsplanter och ett brett utbud av ursprungliga trädgårdsartiklar och hantverk. - Under 2012 öppnas en ny webbutik i samarbete med MCB, Holstebro.

I mars 1998 anställdes trädgårdsmästaren Ellen Margrethe Mikkelsen. Ellen Margrethe har en mycket bred och grundlig utbildning bakom henne, hon har jobbat i flera stora plantskolor i Danmark och i en trädgårdskultur i England, och hon har tidigare arbetat på Lundhede arbetat i blomstavdelningen på Gasa i Holstebro.


Jens far Hans Jacob Andreasen har genom åren varit en ovärderlig hjälp i Lundhede.

År 2010 var trädgårdsrådgivare Aksel H. Sørensen anställd för att göra havritningar, lära kurser och skriva artiklar och nyhetsbrev.


I 2019 förvärvades Lundhede.com av HaveOasen A / S. Webshopen förvaltas fortfarande av Jens. Varorna är packade av HaveOasas anställda och Jens själv.Bolagets (juridiska) namn: "HaveOasen A / S"
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com