Kontakt - SE

Kundservice


Vi är ett kundvänligt företag och är mycket måna om att du ska känna dig trygg och vara nöjd när du handlar hos oss. Vår kundtjänst hjälper dig med eventuella frågor som berör vårt utbud eller ditt köp hos oss. Har ni några frågor är ni mer än välkomna att kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefonnummer 004597454321. Vi besvarar ditt mail inom 24 timmar och telefonen tar vi med det samma. Våra telefontider är vardagar mellan 9-15.

Behöver du hjälp och rådgivning om våra produkter eller din order finns vi här och kan hjälpa dig. Vi ser fram till att höra ifrån dig!"
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com