Regnmåler, 136 cm, zink (TH14/cl:12)

Regnmåler, 136 cm, zink (TH14/cl:12)

SEK 442,00
   Slutsåld
Artikel nummer TH14
Storlek cm. Ø11,5x131 Det är trevligt att följa väder förändras på nära håll, och det är också bra att veta hur mycket regn, har trädgården fick, så att du vet när det blir dags att spela en runda vattenkanna. Den vackra regnmätare med ett stort glas tjockt glas som samlar regnvatten, kläder trädgård miljö vacker. HO TH14 / 0,69
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com