Pallkragar

Pallkragar

Hos Lundhede älskar vi återvinnig, och de vackra hyllorna och lådorna framställda av pallkragar passar perfekt in i den moderna trädgårdsmiljön samt den moderna inomhus inredning. Naturens egna material som nu får en nytt och praktiskt användningsområde. I sortimentet hittar du både unika hyllor gjorda av pallkragar samt lådor på hjul kombinerat med läckra aluminium-detaljer. Vackra kontraster, som t ex gör att man upplever den populära Amager hyllan på ett helt nytt sätt.

Genbrugs Pallerammer "Amager Hylde"
Genbrugs Pallerammer "Amager Hylde"
Genbrugs Pallerammer "Cube Hylde"
Genbrugs Pallerammer "Cube Hylde"
Genbrugs Pallerammer "Quadro" kasse på hjul
Genbrugs Pallerammer "Quadro" kasse på hjul
Genbrugs Pallerammer "Ølkasse" på hjul
Genbrugs Pallerammer "Ølkasse" på hjul
Genbrugs Pellarammer "Quardro låg"
Genbrugs Pellarammer "Quardro låg"

Planteringslådor av begagnade pallkragar

Har du inte plats till en köksträdgård eller vill du bara gärna komplettera trädgården med vackra blomsterlådor gjorda av pallkragar, är dessa rå och rustika planteringslådor helt säkert något för dig. Med en planteringslåda på terrassen kan du bara öppna terrassedörren och därmed har du de läckra kryddörterna nära till hands – lättar kan det nästan inte bli. Gillar du att flytta runt på  inredningen ibland, ger våra planteringslådor på hjul stor flexibilitet. Flytta runt på lådorna som du har lust.

Rabatter och växtramar


Rabatter är populärt som aldrig förr, eftersom det gör det mycket lättare att hålla köksträdgården fri från ogräs. Höjden på rabatterna ger också en god arbetshöjd, så att du skonar knän och rygg. Du kan eventuellt komplettera med en OneLeg ergonomisk stol, som underlättar arbetet ännu mera. Pröva den vackra växtramen på hjul – här får du en bra arbetshöjd och flexibilitet på samma gång.

Amager hyllan med ny design


Gillar du den rustika och råa looken och vill du gärna kombinera läckra material med funktionell design, bör du titta närmare på vår Amager hylla framställd av pallkragar med hylla med aluminium detaljer. En vacker detalj, som märks, när du har vänner och familj på besök. Pynta lådorna med växter og ljuslyktor lanterner udendørs eller sätt dina fina kort på hyllan i vardagsrummet.

Återanvända pallkragar kombinerat med råa detaljer – hoppa på återvinningsvågen!

Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com