PACHYSANDRA terminalis 'Green Carpet' - Vinterglans (LP)

SEK 31,00
vid 1 st.: SEK 31,00
vid 15 st.: SEK 27,00
vid 100 st.: SEK 21,00
vid 500 st.: SEK 20,00
  
Kvantitet
Artikel nummer 63-64
Pachysandra Vacker och mattbildande ground växt acidofila. Det har färska gröna blanka vintergröna blad som växer i rosetter. Den sprider sig lätt med rotskott. I maj skjuta massor av vita blomsterlys upp. Föredrar acidofila och i halvskugga till full skugga. Annars mycket härdig och sparsam. 6-10 per. m2. En låg och mycket vacker marktäckande växt, med sin färska gröna blad, frodig fungerar året runt. Det är velregnet som plantering av rhododendron säng, men också ser bra ut i större planteringar. Ett gammalt ordspråk säger det sover under det första året, bogserade den andra och hoppa runt det tredje året. Vår vanliga leverantör och behandla växterna med en mängd olika biologiska medel som förbättrar rötterna och förhindrar svampattack. Detta säkerställer att växterna har starka och kraftfulla rötter, så tillväxten snabbt komma igång efter plantering. Försäljnings Längd: 10-30 cm. Pot storlek: 10 cm. manuella Perenner
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com