Marktäckande rosor

Marktäckande rosor

Här hittar du marktäckare rosor och andra låga rosor.

 Marktäckande rosor har olika blomformer, men gemensamt för dem är deras förmåga att täcka marken och skärma för ogräs. De blommar överdådigt hela sommaren och ofta långt in på hösten. Dessa rosor kräver bara lätt beskärning på våren. Rosorna ska gödslas tre gånger under en säsong. Första gången i slutet av mars, andra gången när de är i knopp, och tredje gången efter den första blomningen. http://www.lundhede.com/vejledning-... "" target=""blank"">Guide Rosor

Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com