LEPTINELLA (Cotula) potentillina - Trædebregner (LP)

SEK 31,00
vid 1 st.: SEK 31,00
vid 15 st.: SEK 27,00
vid 100 st.: SEK 21,00
vid 500 st.: SEK 20,00
  
Kvantitet
Artikel nummer 63-85
Trædebregne Bra och dekorativa marktäckande växt med låg mattbildande tillväxt. Det har små silver grön ormbunke blad. Det sprider flitig ut och är vintergröna. Grön / gula blommor på våren. Frodas var som helst, både i sol och skugga. Sparsam och härdiga. 6-10 per. m2 Ett trevligt och bra trædebregne, som kan planteras någonstans i både fuktig jord, eller något torra platser. Det är mycket dekorativa med sin silver grön glöd och vackra ljusgröna våren skott. Den används ofta i japanska trädgårdar, och Legoland inkluderar som en "gräsmatta". Det är hälsosamt och tåliga och lättskötta. Vår vanliga leverantör och behandla växterna med en mängd olika biologiska medel som förbättrar rötterna och förhindrar svampattack. Detta säkerställer att växterna har starka och kraftfulla rötter, så tillväxten snabbt komma igång efter plantering. Pot storlek: 10 cm. manuella Perenner
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com