Klätterrosor

Klätterrosor

Här hittar du klätterrosor. Klätterrosor är mycket kraftigt växande rosor med långa rankor. De är lämpliga för att binda på spaljéer, pergolor mm. Klätterrosor kräver faktiskt inte att man skära ned dem, men de grenar som kan ha torkat ut under vintern ska avlägsnas. Det kan också vara bra att ta bort de äldsta grenarna för att främja bildandet av nya skott och därmed förhindra att växter blir bar längst ned.

 http://www.lundhede.com/vejledning-... "" target=""blank"">Guide Rosor

Inga artiklar
Det fanns inga artiklar som matchar dina sökkriterier
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com