Hvepseglas, lille - ass. farver (EG07/cl:24)
Hvepseglas, lille - ass. farver (EG07/cl:24)

Hvepseglas, lille - ass. farver (EG07/cl:24)

SEK 58,00
  
Kvantitet
Artikel nummer EG07
Getingar fångar. 10x10x14 cm. Getingar lockas till godis och god mat. Därför kan det vara svårt att få sin lunch på sommaren. Med en bålgeting flaska ger dig getingar något de hellre ha ", och därmed kan du ha din måltid i fred. Fyll en liten söt saft eller sockervatten i flaskan och placera den en aning bort från bordet. Den stora getingar glaset har båda fötterna så att den kan stå på bordet och ett handtag, kan den hängas i. Getingar undersöker flaskan men kan inte ta reda på. Kom ihåg att de getingar tätningsmedel är avsedda att fånga getingar - inte bin. Hang därför aldrig flaskan upp nära till exempel blommande fruktträd. HO EG07 / 0,32
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com