Galv. Have/Cafebord - 143x46,5x100 cm

SEK 14 636,00
  
Kvantitet
Artikel nummer 41-100
Nya spännande trädgård bord, bar bord och barstolar till terrassen och i det inre. Robust, rustikt och underhållsfria möbler i tunga galvaniserade järnprofiler med stora betongplattor som bänkskivan. Långbord med upp till cirka 3 meter lång och en Bar- / café bord, skänk eller datorbord, om man så vill, med tillhörande galvaniserade barstolar - allt i en enda, skandinaviska och minimalistisk design som passar den moderna inredningen. ◾Slut med uteplats tabeller som skall slipas, poleras, oljas eller målade = underhåll. ◾Slut med uteplats tabeller som skall förvaras på vintern. ◾Disse stadiga tabeller anpassade till den danska vädret - år - år efter år. ◾A2 Living`s äger mönster - så enkelt som danska .......
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com