FRAGARIA 'Pink' - Smultron (LP)

SEK 31,00
vid 1 st.: SEK 31,00
vid 15 st.: SEK 27,00
vid 100 st.: SEK 21,00
vid 500 st.: SEK 20,00
  
Kvantitet
Artikel nummer 63-43
Smultron
 Söta och dekorativa smultron som passar bra som marktäckare. Växten är låg och mycket kraftig, och är flitig med utlöpare som gör växten större.
 Massor av rosa blommor hela växtsäsongen. Snygga och goda smultron hela sommaren.
 Trivs överallt, men gärna i sol och skugga. Lättskött och tålig.
 4-8 plantor per m2.
 En snygg och annorlunda marktäckande planta som alla barn älskar. De blommar och får bär under hela säsongen planteras på alla ljusa platser. Den är också söt att ha i krukor, mellan perenner och buskar eller vid terrassen. Den är lättskött och tålig mot torka.
 Våra leverantörer brukar behandla plantorna med olika biologiska medel som förbereder rötterna och förhindrar svampangrepp. Det ger en försäkring om att plantorna har starka och kraftiga rötter så växten snabbt kommer igång efter utplantering.
 Krukstorlek: 10 cm.

Vejledning Stauder
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com