Blommetræ 'Victoria' -salgshøjde: 150-200 cm.

SEK 430,00
  
Kvantitet
Artikel nummer 31-10
Plommon - Stora, ovala frukter med rödorange täckhår och gult kött som har en söt - lätt syrlig smak och en god smak. Självpollinerande. Moden i september. Något växer. Frukt gallring rekommenderas. -salgshøjde: 150-200 cm. .. - Pottestr (I vissa fall nypottede): 10 ltr grundstammar: St. Julien FRAMGÅNG MED FRUKT: Frukten och Prydtræklubben i samarbete med Danska institutet lantbruksuniversitet, den danska Trädgårdsföreningen, Tilldelning Association och frukt och bär Utskottet beslutade att markera de träd som är lättast att passa i den danska trädgårdar
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com