Bladlussnyltehveps mod Bladlus, til ca. 10 kvm
Bladlussnyltehveps mod Bladlus, til ca. 10 kvm

Bladlussnyltehveps mod Bladlus, til ca. 10 kvm


  
Artikel nummer n1185
Räcker till ca 10 kvm Bladlöss parasitsteklar / galla knott mot bladlöss om 300 st. Paketet är en blandning av ett rovdjur (bladlöss-galmyggen) som är så liten puppor i lådan, och en parasit (bladlöss-parasiotoid), som ligger som kokonger och vuxna i rutan. Transport levereras. Läs om [url = http: //www.lundhede.com/nyttedyr.aspx target = _blank] nytto [/ url]
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com