beställa

beställa

SEK 1,00
  
Kvantitet
Artikel nummer Bestilling
Om du har kommit överens om att köpa en artikel som normalt inte visas i webbshoppen - detta kan ordnas per telefon och du kan betala genom att lägga till ett antal av dessa artiklar i din varukorg som motsvarar priset på din artikel.

Till exempel. Om du köper en blomma för 100 £ - vilket kostar 30 £ i frakt lägger du helt enkelt 130 "Fictitious Payment Items" till din kundvagn.
På det här sättet undviker du att överföra pengarna via internetbank.

Kom ihåg att skriva vilket objekt som finns i kommentarrutan.
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com