Aronia melanocarpa 'Nero' - Salgshøjde: 40-60 cm. - Surbær

SEK 246,00
  
Kvantitet
Artikel nummer 40-330
Aronia. 1,5 m. Tall buske. Blomman är vitt till ljusrosa och sitter i klasar med 10-20 punkt. Frukten är relativt stor, rund och blåsortetil violett. Saftig, söt och innehåller många vitaminer och antioxidanter. Blasten är trevligt och blanka och höst rött, gult och lila. Tillväxten är upprätt och väl planerad. Ursprungligen från Ryssland.
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com