Æble 'Filippa' -salgshøjde: 150-200 cm.

SEK 431,00
  
Kvantitet
Artikel nummer 31-56
Äpplen - Trädet är förmodligen en av de bästa äta äpplen i höst. Gula frukter med rödaktig soliga sidan, vit fast kött, kantiga och det är ovanligt att hitta två identiska frukter. Dining Apple från oktober till januari, men bäst oktober-november Mycket frisk och härdig sort. Kräver en annan äpple i närheten för pollinering. -salgshøjde: 150-200 cm. .. - Pottestr (I vissa fall nypottede): 10 ltr rotstock MM106 FRAMGÅNG MED FRUKT: Frukten och Prydtræklubben i samarbete med Danska institutet lantbruksuniversitet, den danska Trädgårdsföreningen, Tilldelning Association och frukt och bär Utskottet beslutade att markera de träd som är lättast att passar i de danska trädgårdar. [Url = http: //www.lundhede.com/frugttraeer.aspx] Vägledning Fruktträd [/ url]
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com