Vax till ympningar

SEK 42,00
  
Kvantitet
Artikel nummer 31-200
Kallvax - ogiftigt och obegränsad hållbarhet, tål frost och vatten, ca. 12-15 g. i filmbehållare. Värms upp i handen och smörjs därefter på ympningen.
 Obegränsad hållbarhet.
 Blir enkel att smörja på när det värms och kläms mellan två fingrar under ett par minuter. Denna typ av vax räcker till mellan 50-100 nya ympningar när man smörjer på ett tunt laget på de ”öppna såren”.
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com