Stolpe för uppbindning, linoljaimpregnerade  L: 200 cm Ø: 5 cm
Stolpe för uppbindning, linoljaimpregnerade  L: 200 cm Ø: 5 cm

Stolpe för uppbindning, linoljaimpregnerade L: 200 cm Ø: 5 cm

SEK 63,00
  
Kvantitet
Artikel nummer 56-78
Runda, frästa och spetsiga stolpar för uppbindning i fura, producerade i Danmark.
 Passar bra till att t.ex. binda upp träd, och håller i 5-10 år vilket är mer än tillräckligt då man efter 2-5 år normalt inte längre behöver stöd till träd. Stolpen kan komposteras eller gå som brännbart. Var uppmärksam på att stolpen ska minst 70 cm ner i jorden och att den översta uppbindningen ska sättas i toppen av stolpen, så att trädets bark inte skadas  an stolpens topp. Det kan också vara nödvändigt med en extra bindning på mitten av stolpen, beroende på stammens tjocklek.
 Längd: 200 cm. Ø: 5 cm.
Om Lundhede Planteskole

Om Lundhede plantskola - plantor, trädgårdsartiklar och konsthantverk till trädgården.
Köp kvalitetsplantor online på Lundhede.com. Utöver ett stort urval av plantor så hittar du även konsthantverk och trändgårdsartiklar.

1994 startade Jens Andreasen Lundhede Planteskole. Några år senare startades internetbutiken och kundkretsen växte därmed till hela Danmark. 2012 stängde vi den fysiska butiken och allt vårt fokus ligger nu på vår webbshop.                                                                                                                      

Webshoppen lundhede.com startades 1999 i samarbete med webbmaster Tom Kruse och därmed också en ny epok. Vi kan nu nå ut med vårt stora arval av kvalitetsplantor samt ett brett spektra av trängårdsartiklar till ännu fler kunder. Under 2012 öppnades een ny webbshop i samarbete med MCB, Holstebro.

Kundservice

Om du har några frågor angående din order eller våra produkter kan du alltid kontakta oss på info@lundhede.com eller på telefon

Lundhede Plantskola   |   Gindeskovvej 22   |   Feldborg   |   DK-7540 Haderup   |   info@lundhede.com